Lidmaatschap

Een lidmaatschap kost per jaar € 250,- (excl. 21% btw).

Wat krijg je dan als je lid wordt?

* Gratis deelname netwerkbijeenkomsten;

* 2 consumpties (koffie/thee) per maandelijkse netwerkbijeenkomst;

* Eigen promotie-pagina op deze website.

Je krijgt op deze manier de extra mogelijkheid om gevonden te worden door collega ondernemers of mogelijke opdrachtgevers.

Je gaat de promotie-overeenkomst aan voor een looptijd van één jaar. De overeenkomst gaat in op het moment van inschrijving. Je ontvangt een e-mail voor een eventuele verlenging. Mocht je geen interesse meer hebben, stuur ons dan gewoon even een bericht en wij zorgen ervoor dat jouw promotie-pagina na het verstrijken van de termijn verwijderd zal worden.

De ondernemer ontvangt een factuur, betaling gaat via overmaking op een door Netwerk-cafe aangewezen bankrekening. Betaling binnen 14 dagen na inschrijving.

Onze site geeft aan opdrachtgevers een extra overzicht van ondernemers, en aan de ondernemers de gelegenheid zich kort te presenteren via hun informatie pagina.

Na het versturen van ons aanmeldformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Zodra beide partijen akkoord zijn zullen wij je vragen om nadere gegevens aan te leveren. Na het aanleveren van deze gegevens maken wij de promotie-pagina op en plaatsen deze op onze website.

Nog even dit…. omdat wij als geen ander weten hoe moeilijk het voor de ondernemers is geweest hebben wij besloten dat je het lidmaatschap ook in termijnen mag gaan betalen.