Onze leden

Inmiddels is het geen schoonheidssalon meer maar een praktijk, groothandel en opleidingsinstituut. Na jarenlange ervaring met suikerontharing (Body Sugaring) ben ik gestart met de verkoop van deze producten en het verzorgen van opleidingen bij andere salons.

Daarnaast hebben we een mooie webshop met diverse merken in huidverzorgende producten en make-up geschikt voor particulieren.

Te midden van Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch en Empel, omgeven door een schitterend Kanaalpark en ‘t Maxima Kanaal, verwelkomen we je graag op ons Hof Eyghentijds. Ons hof is een prachtige plek om er eens even lekker tussen uit te gaan. U kunt heerlijk bij ons wandelen, kinderen kunnen spelen in onze speeltuin, de dieren begroeten bij de dierenweide en daarna heerlijk nagenieten van een hapje en/of drankje op ons terras onder de hooimijt of lekker in het zonnetje.

Hageheld Studio’s uit Rosmalen, regio Den Bosch is een Grafische Ontwerpstudio met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Vormgeving en Communicatie. Behalve gevoel voor vorm, oog voor detail en voor kleur, is luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers een belangrijk issue, dat resulteert in oplossingen. Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met vriendelijke groet, het team van Hageheld Studio’s.

De naam Logo Vormgeving zegt het eigenlijk. Wij zijn een Grafisch Ontwerpbureau dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites en webshops Het ontwerpen van een logo is de eerste stap maar ook meteen het allerbelangrijkste. Het logo geeft weer wat voor bedrijf je hebt, welke producten/diensten je verkoopt en waar je voor staat. Dit moet dus goed doordacht en professioneel worden aangepakt.

Ben jij de volgende?

Hier kan jouw bedrijf komen te staan met de link naar de promotie-pagina. Daar staan alle gegevens van jouw bedrijf met de link naar je eigen website, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens.

Klik op de andere leden om een indruk te krijgen van hoe jouw pagina eruit kan komen te zien.

voorbeeld